Nem, szerencsére nem a koronavírus-járvány miatt voltak zárva! A fagyilabor dolgozói jól megérdemelt szabadságukat töltötték az elmúlt két hétben.
Kispest egyik kedvenc cukrászdája az Ady Endre úton található Hópehely Cukrászda és Fagyilabor. Az elmúlt két hétben "őszi szünetre" mentek, így sajnos le kellett mondanunk a finomságokról.
Mától azonban újra elmehetünk hozzájuk, ha a hűvös idő miatt nem is egy fagylaltra, de valami finom süteményre.
Ha valakit nem zavarna az őszies idő, és mégis fagyival próbálkozna, annak garantált a minőségi ízélmény. Természetes alapanyagokból, ízesítőszerek nélkül készítik fagyijaikat rengetegféle ízben. A diétázók és a cukorbetegek örömére most már sokat cukormentes változatban is.
A jó gyümölcsfagyi egyik titka a magas gyümölcstartalmú alapanyag, mesterséges ízfokozók nélkül!
- írták.
A kornavírus-járvány egyébként őket sem hagyta érintetlenül. Egy ideig be is kellett zárniuk miatta.
Március 15.-én mikor bezárunk, hittük,hogy felelősségteljes döntést hozunk, annak ellenére, hogy egy ismeretlen és bizonytalan helyzettel álltunk szemben. De mindezek ellenére egyszer sem jutott eszünkbe,hogy feladjuk! Tudtuk,hogy a minőségi termékekre mindig lesz igény, és valamilyen formában el kell hogy jusson hozzátok. Május közepén tudtunk újra nyitni,és bár sok minden megváltozott ahogy vártuk is, sokan mégis a mi fagylaltjainkat, sütijeinket, kávénkat választottátok - köszönte meg a vendégeik hűségét Marcsi és Pali.